Jag kan nästan känna solen av Ebba Hyltmark

Nummer: 10738
Titel: Jag kan nästan känna solen
Författare: Ebba Hyltmark
Förlag: Brombergs
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7809-052-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Lektionen suger.

Om boken:
Det finns de som är lagom, och det finns de som är för mycket. Fast på ett bra sätt. Det är tanken som drabbar Siri första gången hon ser Vega. Vega med hår som eld och ögon som is och ett sätt som både förför och förvirrar en helt lagom 15-årig tjej som Siri. Vega är som pistolskott, som något Siri inte visste att hon saknade i sitt liv, men hur hanterar man egentligen pistolskott utan att bli skadad eller oavsiktligt skada någon annan?

Min åsikt:
Fantastisk, härlig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar