Alla känner apan av Varg Gyllander

Nummer: 10598
Titel: Alla känner apan
Författare: Varg Gyllander
Förlag: Louise Bäckelin
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7799-089-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag.

Bokens första mening:
Lugn koncentration.

Om boken:
Leonard vaknar utomhus en snömättad februarimorgon i centrala Stockholm med smak av bensin i munnen och vaga minnen av kvällen innan. Han vet inte var han är någonstans och han känner inte ens igen kläderna han har på sig. Och vems är Buddhan, korset och nyckeln som Leonard hittar i fickan på den vadderade orangea västen?

För att hitta svaren ger sig Leonard ut på en fartfylld och vinglig resa som tar oss från ett snöigt Stockholm till ett hett Thailand. Längs vägen återfinns många insikter om människans svagheter och styrkor, men också om de stora frågorna som ensamhet, andlighet, barnlöshet och om sökandet efter lycka och kärlek.

Min åsikt:
Fantastisk, underhållande & varm!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar