Jag älskar inte av Vanja Burden & Nathalie Ruejas Jonson

Nummer: 10630
Titel: Jag älskar inte
Författare: Vanja Burden
Illustratör: Nathalie Ruejas Jonson
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-29-70710-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren.

Bokens första mening:
Jag älskar inte vakna … och vakna älskar inte mig.

Om boken:
Att stressa iväg till förskola och jobb på morgonen är något som många kan känna igen sig i. Och man kanske inte alltid direkt älskar att bli väckt, trycka i sig gröt, få sitt trassliga hår kammat, klä på sig alla kläder och sedan vänta, vänta, vänta på att resten av familjen ska vara färdig att gå. Men om man har tur finns en älskad kompis på förskolan och allt blir bra till slut!

Ålder 3-6 år.

Min åsikt:
Charmig, stark & härligt illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar