Nu stormar det i dalens famn av Ewa Klingberg

Nummer: 10646
Titel: Nu stormar det i dalens famn
Författare: Ewa Klingberg
Förlag: Historiska media
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7545-982-0
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Historiska media.

Bokens första mening:
Över Storgatan som löpte rakt genom Tranås centrum gungade grangirlangerna sakta i vinden.

Om boken:
Medan snöflingorna dalar mot marken samlar Sandra sina kollegor på begravningsbyrån Tranan efter en skön julledighet. Wienerbröden står framdukade i personalrummet och allt verkar gå Sandras väg: kärleken mellan henne och Christoffer blomstrar, uppdragshögen växer och hon finner sig mer och mer tillrätta. Men ett oväntat telefonsamtal visar hur bräcklig lyckan är. Det nya året, som började så hoppfullt, visar sig bli allt annat än lätt.
Plötsligt befinner sig Sandra i ett läge med en haltande begravningsbyrå, en relation som knakar rejält i fogarna och en moster med hemligheter. För att undvika katastrof behövs mod och viljestyrka, men har Sandra verkligen vad som krävs? Ska hon lyckas få Tranan på fötter så att försäljningsplanerna faktiskt kan gå i lås? Och kan Sandra själv hitta lyckan igen?

Nu stormar det i dalens famn är tredje delen i serien om Begravningsbyrån Tranan.

Mina åsikter om tidigare böcker i serien:
Där rosor faktiskt där (del 1) & Blott en begravning ( del 2).

Min åsikt:
Underbar, rolig & charmig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar