Klockmakarens dotter av Kate Morton

Nummer: 10695
Titel: Klockmakarens dotter
Originalets titel: The Clockmaker’s Daughter
Författare: Kate Morton
Översättare: Ann Björkhem
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-37-15441-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Vi for till Birchwood Manor eftersom Edward sa att det spökade där.

Om boken:
Till godset Birchwood Manor på engelska landsbygden anlände på 1860-talet en grupp konstnärer ledda av den karismatiske Edward Radcliffe. En vistelse i inspirationens och kreativitetens tecken slutade med katastrof då en kvinna mördades och en annan försvann. I nutid hittar den unga arkivarien Elodie Winslow en gammal väska som innehåller ett foto av en vacker kvinna och en teckning föreställande ett pampigt hus. Hon blir närmast besatt av kvinnan och känner omedelbart igen huset, fast hon vet att det är en omöjlighet. Vad har hon för koppling till det som hände för länge sedan på Birchwood Manor?

Min åsikt:
Fängslande, gripande & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar