En annan kvinnas man av Gill Paul

Nummer: 10721
Titel: En annan kvinnas man
Originalets titel: Another Woman’s Husband
Författare: Gill Paul
Översättare: Annika Sundberg
Förlag: LB
Utgivningsår: 2017/2019
ISBN: 978-91-7799-094-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag.

Bokens första mening:
Rachel lutade huvudet mot Alex axel och lät handen vila på hans lår.

Om boken:
Året är 1911 och femtonåriga Mary Kirk och Wallis Simpson träffas på ett sommarläger. Mary blir med ens fängslad av den vilda, ogenerade och självsäkra Wallis, som även har en speciell dragningskraft på pojkarna. Detta blir början på en lång vänskap, en vänskap som ska övervinna både tid och rum även när det börjar florera skandalösa rykten om Wallis och prinsen av Wales. Men när Marys lojalitet till Wallis ifrågasätts börjar deras relation knaka i fogarna.

I Paris, 1997, sitter Rachel och hennes fästman i en taxi, när bilen framför dem plötsligt kraschar. Chocken tilltar när de får veta att prinsessan Diana befann sig i bilen. Kraschen och Dianas död fortsätter att hemsöka Rachel, och hennes intresse växer när hon får reda på att Diana hade besökt Wallis, hertiginnan av Windsors, sista bostad bara timmar före kraschen.

Upptäckten av en sedan länge bortglömd koppling till Wallis Simpson leder Rachel till sanningen bakom en skandal som skakade världen…

Min åsikt:
Underhållande, gripande & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar