Punkpoet med svensk brytning av Louise Halvardsson

Nummer: 10742
Titel: Punkpoet med svensk brytning
Författare: Louise Halvardsson
Förlag: Belletrist publishing
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-983456-9-8
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Belletrist publishing.

Bokens första mening:
Dear Deanna, jag gjorde ett test imorse och det var positivt, men för mig var det negativt.

Om boken:
Livet kan börja! Brighton är ett nystan av spännande människor och Amanda är en lös tråd som bara längtar efter att trassla in sig. Äntligen är hon i England, hos barndomskompisen Kim, långt från kvävande Nässjö. Men Kim försvinner och snart har Amanda trasslat in sig mer än hon tänkt … Hon måste reda ut vad hon vill med Zoë och bandet No Waste.

Punkpoet med svensk brytning är ett sökande efter sig själv och ett nytt sammanhang. Att både vilja fly från något och till något. Det smått sunkiga England med heltäckningsmattor, havsvindar och excentriska karaktärer utgör en kuliss och skildras med stor värme.

Min åsikt:
Vass, rå & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar