Ingen lämnas kvar av Dag Öhrlund

Nummer: 10781
Titel: Ingen lämnas kvar
Författare: Dag Öhrlund
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7861-436-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Nu står hon och röker, den korkade subban.

Om boken:
Tre kvinnor utan synlig koppling till varandra hittas mördade med olika metoder. Kan det trots allt röra sig om samma gärningsman? Kommissarie Ewert Truut får alla fallen på sitt bord och försöker hitta ett mönster. Han kämpar mot klockan och oförstående chefer, samtidigt som han ska förlösa kattungar, vara farfar, fundera över sitt förhållande och handskas med en ny medarbetare som visar sig vara både miljöpartist och vegan.
Av en tillfällighet står sanningen plötsligt klar för honom han jagar en mycket ovanlig mördare som måste stoppas innan ännu ett offer faller. Ewerts arbete slutar med en hetsig jakt på den stekheta spanska solkusten, där han håller på att råka riktigt illa ut.

Ingen lämnas kvar är femte boken med Ewert Truut.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar