Ett annorlunda avtal av Katarina O’Nils Franke

Nummer: 10745
Titel: Ett annorlunda avtal
Författare: Katarina O’Nils Franke
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-046-4
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Katarina O’Nils Franke.

Bokens första mening:
Jag börjar tröttna på att ligga med latmasken.

Om boken:
Petras liv är osäkert. Hon trivs varken med sina vänner, sin pojkvän eller sitt arbete. För att åtminstone trivas med hur hon bor vill hon ha en lägenhet i Stockholms innerstad. Men avtalet innebär att hon måste ligga med sin hyresvärd. När hon upptäcker att hon är gravid vänds allt upp och ned. Hennes liv fylls samtidigt av en mängd problem och frågor: Varför försvinner hennes bästa vän just när hon berättat om sin graviditet? Vem är pappan? Ska hon bo kvar eller måste hon flytta hem till Bollnäs igen? Kan hon uppfostra ett barn?

Min åsikt:
Mörk, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar