När livet vände, med ärr i själen … av Erika Pragler

Nummer: 10788
Titel: När livet vände, med ärr i själen …
Författare: Erika Pragler
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-055-6
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Erika, det är jag, kvinnan som bara hade ögon för en man, aldrig ville göra min älskade illa, hade så mycket kärlek att ge, ville bara älska och naturligtvis bli älskad.

Om boken:
Jag kallar gärningsmannen för Drömprins för det var så jag såg honom från början, min framtida man och dröm. Han var dock aldrig någon prins och det jag var med om var aldrig en dröm. År av misshandel, där hot och ofredande blev min vardag. En stark tro på hoppet kedjade mig fast, gav mig styrkan att kämpa och viljan att stanna. Våldet växte till en mardröm och relationen fick ett minst sagt dramatiskt slut.

En sann historia om mina upplevelser i en mycket destruktiv relation, där något som kallas normaliseringsprocessen fick fotfäste. Vilket stöd och sätt att bearbeta livet med våld i nära relation har jag haft? Hur lyckades jag överleva och återfå känslan av livsglädje?

Min åsikt:
Stark, tänkvärd & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar