Vägen till dig av Ida Boëthius

Nummer: 10796
Titel: Vägen till dig
Författare: Ida Boëthius
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-064-8
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Sprutan är preppad, gummibandet virat runt armen och han kan inte vänta tills ruset, lugnet, fyller hans sinnen.

Om boken:
Han är fast i ett inre kaos och fylld utav hat. Drogerna bedövar hans känslor, får honom att domna av och släppa allt, och för ett tag kan han sluta hata. Drogerna har ett fast grepp om hans själ, kan han slå sig fri?

Hon är fast i en roll hon inte valt för sig själv. Med en önskan om att bli accepterad för den hon är stirrar hon på personen som möter henne i spegelbilden. Förbannad på sig själv för att hon låter sig påverkas, vansinnig för att andra placerat henne i ett fack hon inte känner sig tillhöra. Kommer hon att orka stå upp mot alla hånfulla kommentarer?

I en kamp för att överleva och hitta sig själva tvingas de slåss mot sina demoner, de inre likväl som de yttre. I en värld där droger, våld och mobbning är deras vardag. Men när deras vägar möts får kampen en helt annan mening, är kärleken tillräckligt stark för att övervinna demonerna?

Min åsikt:
Gripande, fängslande & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar