Dit vägen bär av Marie Hedegård

Nummer: 10821
Titel: Dit vägen bär
Författare: Marie Hedegård
Förlag: Lindelöws
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88753-03-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lindelöws bokförlag.

Bokens första mening:
Jag lutar huvudet mot fönsterrutan medan tåget skär genom åkrar, skogar och städer.

Om boken:
Ellen, nyss frånskild och med utflugna barn, bestämmer sig för att våga pröva något helt nytt i livet. Efter tjugofem år som hustru och mor är det verkligen hennes tur. En sömnadskurs på en folkhögskola i Småland lockar och där lär hon känna nya, spännande människor. Tillsammans med tre av dessa är Ellen med och renoverar en gammal buss för att med den styra söderut. Målet är byn Torrox på den spanska solkusten som 82-åriga Ingrid har drömt om i sextio år.

Vi får följa fyra kvinnors våghalsiga resa genom Europa i en renoverad småländsk stadsbuss. De fyra har olika mål med resan och drömmarna krockar med varandra. Sakta lär Ellen känna medresenärerna och nya sidor av sig själv. Och i Sevilla väntar någon redan på henne.

Dit vägen bär är en fristående fortsättning på Så nära barfota.

Min åsikt:
Underbar, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar