I fikonträdets skugga av Camilla Davidsson

Nummer: 10825
Titel: I fikonträdets skugga
Författare: Camilla Davidsson
Förlag: Printz
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7771-201-5
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Printz publishing.

Bokens första mening:
Jag ska bli läkare.

Om boken:
Susanne har tagit hand om sin familj i alla år, men nu är de vuxna döttrarna Sofia och Lovisa utflugna och maken Lars har plötsligt och chockartat lämnat henne för en yngre kvinna. Nu måste Susanne skapa sig ett nytt liv. Först och främst hitta en lägenhet, men också ett nytt jobb och någonstans att göra av bohaget från familjevillan.

I en avkrok på Gotland ligger den gamla mjölkbutiken, ett arv som Susanne tänkt sälja, men som tillfälligt får husera alla möbler och prylar. I lugn och ro ska hon sortera allt och hämta kraft efter skilsmässan. När en turist en dag stannar till på gården och frågar vad sakerna kostar, finner Susanne att hon halvt ofrivilligt säljer en gåva hon fått från Lars. Och när en stilig, men vresig granne dyker upp strax efteråt och vill köpa en bok, sätts en kedja av händelser igång som slungar ut Susanne i livet igen. Men vågar hon säga ja till allt det nya?

I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på Liten två med potential.

Min åsikt:
Fantastisk, underhållande & charmig!

Vald till månadens bok i september 2019.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “I fikonträdets skugga av Camilla Davidsson“

  1. […] Under samma himmel är uppföljare till I fikonträdets skugga. […]

Lämna ett svar