Lögnens höga pris av Jan Bertoft

Nummer: 10827
Titel: Lögnens höga pris
Författare: Jan Bertoft
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-086-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Om du bara visste.

Om boken:
Aktivisten Alf Neidor och den ideella organisationen KonsumentMaktNu avslöjar fusk och blufföretag, kampanjar, provocerar och drar igång bojkotter. Alf är en dynamisk man som gärna framträder i media och är engagerad i kampen mot djurplågeri. Privatlivet är han mycket förtegen om, men det är välkänt att han har en hel del kvinnoaffärer.

När Alf försvinner kopplas kriminalinspektör Vanja Ek in i fallet. Efter en längre tids sjukskrivning är hon redo att ge sig ut på fältet igen. Tillsammans med utredningsgruppen kartlägger hon Alfs liv. Allt mer tyder på att han inte försvunnit frivilligt. Spåren pekar i flera riktningar: mot hans många kvinnoaffärer, hans förflutna och mot de stora företag som han gjort fiender av under sitt arbete med KonsumentMaktNu. Medias intresse för fallet ökar och när en anonym bloggare blandar sig i utredningen tar den en oväntad och farlig vändning.

Lögnens höga pris är andra boken i serien om Vanja Ek.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Minnets slutna rum (1).

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar