Mystiska skall av Anton Bergman

Nummer: 10867
Titel: Mystiska skall
Författare: Anton Bergman
Förlag: Hippo
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-87033-99-5
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Vera ville helst bara dö just nu.

Om boken:
Vera åker motvilligt till sin kompis Stellas sommarställe. Hon tycker att hon har vuxit ifrån Stella nu på mellanstadiet. Men det blir roligare än hon väntat sig. Speciellt när de ska tälta med Stellas storebror Jack och hans kompis Adam. De hinner knappt slå upp tältet förrän mystiska saker börjar hända.

Vera ser att det lyser i det gamla ödehuset en bit bort. Först tror inte de andra på henne. Men strax därefter dyker en yngre pojke upp och han säger att han bor där. Lite senare på kvällen kommer han springande igen. Då är han skräckslagen! Innan han försvinner in i skogen varnar han dem för att stanna. Vad är han rädd för? Och vad är det för mystiska skall de hör i natten …

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Spännande, mörk & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar