Midvinterspår av Caroline Hedberg

Nummer: 10847
Titel: Midvinterspår
Författare: Caroline Hedberg
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-519-2220-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Caroline Hedberg.

Bokens första mening:
Vinteröga Nieminen smällde igen ytterdörren och möttes av den iskalla kylan.

Om boken:
Vinteröga Nieminen kliver in i sin gudfar Jens Petterssons bil en kall vinterdag i Överkalix. I bilen utspelar sig en händelse och syn som varken Vinteröga eller Jens har upplevt tidigare och skakar om dem båda. Kvinnan med det skändade ansiktet är tillbaka. Är detta ett tecken på att hon borde stanna hos Jens istället för att bli lämnad hos sin familj?

Jens släpper av Vinteröga men innan han lämnar huset hamnar han i en dispyt med Vinterögas far. Han kommer nämligen inte att få ta hand om sin guddotter mer. Chockad och upprörd lämnar han familjen Nieminen.

Jens vakar över sin mobiltelefon och gruvar sig över det val han har gjort. När han upptäcker dagen därpå att familjen Nieminen är försvunna och ingen svarar i telefon får Jens en otäck känsla. Han bestämmer sig för att ta sig in i familjens hus och när han ser oredan förstår han att något inte står rätt till.

Kommer han att hitta Vinteröga och kommer hon att ta sig ut levande?

Midvinterspår är andra boken om Vinteröga Nieminen.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Vinteröga (1)

Min åsikt:
Spännande, skakande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar