Kistbyggarna av Morgan Larsson

Nummer: 10880
Titel: Kistbyggarna
Författare: Morgan Larsson
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-642-0647-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Snickra din egen kista!

Om boken:
Samuel Miller höjde sitt champagneglas.
”Skål, kära kistbyggare! Välkomna till Lövensö.”
Deltagarna såg sig omkring. Vad de än väntat sig så var det inte att mötas av en sådan grönskande idyll, och champagne.
”Att snickra sin egen kista kan verka som det deppigaste man kan ta sig för”, fortsatte kursledaren. ”Men det är faktiskt tvärtom. Hammarslagen kommer ohjälpligt att inspirera till att göra det man innerst vill innan det är försent.” Han svepte i sig den skummande drycken. ”Njut innan det tar slut, det är vad kistbyggande handlar om.”

Vissa i gruppen tycker nog att han tar i lite väl mycket. I alla fall till en början. Men allteftersom kistorna tar form blir det allt svårare att hålla tillbaka sådant som pockar på inifrån. Hemligheter, dolda motiv och förnekad längtan, allt stiger mot ytan tills ingenting längre kan bli vad det en gång var.

Min åsikt:
Underbar, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar