Nio främlingar av Liane Moriarty

Nummer: 10881
Titel: Nio främlingar
Originalets titel: Nine Perfect Strangers
Författare: Liane Moriarty
Översättare: Anna Strandberg
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-0-017931-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
”Jag mår bra”, sa kvinnan.

Om boken:
Den före detta bästsäljande romanceförfattaren Frances Welty anländer till Tranquillum House med värmevallningar, ett brustet hjärta och ett mycket smärtsamt paper cut. Tillsammans med åtta andra gäster ser hon fram emot tio dagar av lyxbehandlingar, meditation, nya vänskapsband och möjligen lite träning. Men kvinnan bakom de omtalade retreaten, den karismatiska Masha Dmitrichenko, har andra planer. I takt med att Mashas metoder blir allt mer okonventionella inser de nio främlingarna på Tranquillum House att de omöjligt kan klara utmaningen de ställts inför utan varandras hjälp.

Min åsikt:
Underhållande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar