Och eken står där än av Sofia Lundberg

Nummer: 10950
Titel: Och eken står där än
Författare: Sofia Lundberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-15239-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
En minut passerar förbi, sekunderna är alltför långa för att kunna räknas.

Om boken:
Esther har tappat fotfästet efter en svår skilsmässa och helgerna utan sonen Adrian är plågsamt ensamma. Varannan lördag promenerar hon till en gammal ek på en äng vid vattnet. En dag möter hon Rut där, en äldre dam med fantastisk förmåga att fokusera på det vackra i livet. Rut minns sin ungdom och Esther fascineras av hennes berättelser. En oväntad och stark vänskap utvecklas mellan de två kvinnorna. Men allt är inte som det verkar, vad är det för hemligheter som Rut döljer? Sökandet efter svar tar Esther till Comosjön i Italien där bilden av ett betydligt mer komplicerat livsöde växer fram.

Min åsikt:
Vacker, gripande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar