Kodnamn Flamingo av Kate Atkinson

Nummer: 10934
Titel: Kodnamn Flamingo
Originalets titel: Transcription
Författare: Kate Atkinson
Översättare: Ing-Britt Björklund
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-1-309411-3
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Hör ni mig, miss Armstrong?

Om boken:
Esther har tappat fotfästet efter en svår skilsmässa och helgerna utan sonen Adrian är plågsamt ensamma. Varannan lördag promenerar hon till en gammal ek på en äng vid vattnet. En dag möter hon Rut där, en äldre dam med fantastisk förmåga att fokusera på det vackra i livet. Rut minns sin ungdom och Esther fascineras av hennes berättelser. En oväntad och stark vänskap utvecklas mellan de två kvinnorna. Men allt är inte som det verkar, vad är det för hemligheter som Rut döljer? Sökandet efter svar tar Esther till Comosjön i Italien där bilden av ett betydligt mer komplicerat livsöde växer fram.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar