Mannen som hyrde en familj av Susanne Brijker

Nummer: 10936
Titel: Mannen som hyrde en familj
Författare: Susanne Brijker
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-195-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Han har bara ett tiotal meter kvar till parkeringsgaraget när en liten man med rullator plötsligt bestämmer sig för att korsa gatan.

Om boken:
Trots att han är långt över pensionsåldern har 83-årige Gustav inga planer på att lägga karriären och därmed sin höga position på hyllan. Men mitt under ett viktigt styrelsemöte faller han plötsligt ihop av en stroke. När han vaknar på sjukhuset kan han tänka klart, men kroppen vill inte lyda honom och talet hänger inte längre med.

Gustav, som inte har några barn, tvingas inse att han inte kan ta hand om sig själv och flyttar till StjärnHof, traktens lyxigaste äldreboende. Här värderar man att familjen finns på plats och eftersom Gustav alltid strävat efter att vara lyckad hyr han en familj. Lättare sagt än gjort. Istället för den perfekta familj Gustav tänkt sig står han nu med den evighetsstuderande losern Kristoffer till son, en ensamstående mamma till svärdotter och hennes två diagnosspäckade ungar till barnbarn.

Min åsikt:
Underbar, rolig & varm!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar