Den vedervärdiga mardrömmen av Max Klintman

Nummer: 10941
Titel: Den vedervärdiga mardrömmen
Författare: Max Klintman
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-053-2
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
När jag flyttade in i min lägenhet var drömmarna fler än möjligheterna.

Om boken:
Camilla Malm flyttar till den lilla skånska byn Gårdsby för att byta livsstil och skriva klart sin roman. Men det är något som inte stämmer. Ett mörker ligger som en hinna över invånarna och det tar inte lång tid innan den första olyckan drabbar henne.

Carl Starck har bott i Gårdsby hela sitt liv. En sommarmorgon vaknar han upp utomhus utan kläder och snart gör fruktansvärda mardrömmar det omöjligt för honom att sova. Han upptäcker dolda hemligheter från sin släkts historia och inser att han har en mörk sida inom sig.

Min åsikt:
Spännande, stark & mörk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar