Modermakt av Erika Rockborn

Nummer: 10960
Titel: Modermakt
Författare: Erika Rockborn
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-198-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Efteråt tänkte Martin att han borde varit förberedd.

Om boken:
Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern Anna har en funktionsnedsättning som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron är intensiv och vardagspusslet är svårt att lägga. Hustruns komplicerade förhållande till sin dominanta mamma gör inte saken lättare. Förhållandet börjar knaka i fogarna.

En dag springer Martin på kvinnan han aldrig kunnat glömma – hon som fortfarande finns i hans drömmar. Han inser att han måste tygla sina känslor för att inte äventyra familjetillvaron. Men när en tragedi drabbar familjen får svärmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.

Modermakt är den fristående uppföljaren till boken Livmodermakt och andra delen i Modertrilogin.

Min åsikt:
Stark, charmig & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar