Bara lite till av Simona Ahrnsted

Nummer: 11002
Titel: Bara lite till
Författare: Simona Ahrnstedt
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-15337-7
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Forum.

Bokens första mening:
Stella Wallin hade faktiskt inte trott att det kunde hända henne.

Om boken:
Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. På ett dygn har hon förlorat allt: sin fästman, sitt hem och sitt jobb. Efter att ha supit sig redlös, cyberstalkat sitt ex och fulgråtit inser Stella att hon inte kan vara kvar i Stockholm. Hon är pank, hungrig och vilsen. Det finns ett enda ställe där hon kan slicka sina sår. Ett kallt, smutsigt torp på landet. Omgiven av galna getter, truliga tonåringar och ett styck självgod ekobonde, som är oväntat bra på att kyssas, dras Stella in i konflikterna på den lilla orten Laholm.

Min åsikt:
Underbar, gripande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar