Prövningarnas tid av Darren Shan

Nummer: 814
Titel:
Prövningarnas tid
Författare: Darren Shan
Förlag: Berghs
Utgivningsår: 2000/2008
ISBN: 978-91-502-1697-4
Betyg: 4 av 5


Om boken:
” Elden omslöt mig och böljade runt mig som en vildsint brandgul gräshoppssvärm. Inte ens i mina värsta mardrömmar hade jag kunnat föreställa mig en sådan hetta. Det var nära att jag öppnade munnen för att skrika. Men om jag gjort det skulle elden rasat ner i min strupe och bränt mig till aska inifrån och ut.”

Darren ska genomgå vampyrernas traditionella invigningsprov för att bevisa att han är värdig att tas upp i vampyrklanen. De urgamla proven är livsfarliga och svåra nog för en fullvuxen vampyr. Otaliga har dött i prövningarna under årens lopp. För den som ger upp, väntar de spetsade pålarna i Dödens sal – en död i vanära och en skräck för varje vampyr. Har Darren överhuvudtaget någon chans att klara sig?

Min åsikt:
Femte delen om Darren är mycket mer spännande att läsa än förra delen. Jag ser fram emot nästa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar