Yogaupproren av Fredrik Frängsmyr

Nummer: 11066
Titel: Yogaupproren
Författare: Fredrik Frängsmyr
Förlag: Stevali
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88639-31-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
”Släpp dagen”, sa Stella så högt hon kunde och startade morgonpasset på yogafestivalen Burning Sands genom att sträcka sig upp mot solen och sedan böja sig så långt ner att hon kände den svaga doften av tvättsåpa i byxbenen.

Om boken:
Två yogaledare drabbar samman i en klassisk kamp mellan det goda och det goda. När Stella tar med Vincent för att träna på Sjöbottens Yogainstitut utmanas hennes position som mästarens naturliga efterträdare. Hans intensiva jakt på ett bättre liv krockar med hennes vilja att fortsätta driva studion och när Stella råkar döda den gamla yogamästaren med ett alltför starkt te blir
Vincent rasande. Han startar den konkurrerande yogastudion AyurVincents tvärs över gatan och en kamp startar som eskalerar ända tills hela staden eller länet eller, ja rent av hela landet har skakats om.
Yogaupproren är en feelgood på gränsen till skröna. Den är full av knasiga karaktärer, yogiska miljöer och så klart, en konflikt utan dess nåde. Känsliga läsare varnas för att historien kan innehålla spår av spioneri, biologisk krigföring och upprepade uppmaningar att släppa dagen istället för att fånga den.

Min åsikt:
Underhållande, fascinerande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar