Det slutna sällskapet av Elizabeth Klehfoth

Nummer: 11075
Titel: Det slutna sällskapet
Originalets titel: All These Beautiful Strangers
Författare: Elizabeth Klehfoth
Översättare: Emö Malmberg
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-7781-913-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Pappa byggde huset vid Langley Lake till mamma, i utkanten av staden där hon var uppvuxen.

Om boken:
Charlie Calloway har ett liv som andra skulle döda för. Trots att hon bara är 17 år befinner hon sig i toppen av samhällets näringskedja. Men hon plågas fortfarande av sin mammas försvinnande för tio år sedan, och hon kämpar med familjens mörka historia.
I ett försök att slå sig fri från sitt förflutna kastar sig Charlie ut i studentlivet på den prestigefyllda skolan Knollwood som samlar New Englands unga elit. Snart blir hon en del av skolans innersta krets. Dessutom uppvaktas hon av »A-gruppen«, ett hemligt elitsällskap, ökänt för att terrorisera fakulteten, administrationen och sina fiender.
För att bli medlem måste Charlie delta i Spelet, en utdragen och diabolisk lek som kommer att äventyra hennes vänskaper och rykte liksom hennes plats på skolan. Snart börjar nuet och det förflutna att smälta samman, och Charlie tvingas konfrontera fruktansvärda sanningar om sin familj, sin skola och om sitt eget liv.

Min åsikt:
Fantastisk, spännande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar