Skärvor av hat av Lotta Fagerholm

Nummer: 11028
Titel: Skärvor av hat
Författare: Lotta Fagerholm
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-082-2
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Hösten 2015 är en politisk turbulent tid i Sverige.

Om boken:
Skärvor av hat är en fristående fortsättning på boken En spricka i spegeln. Handlingen utspelar sig drygt 20 år framåt i tiden, år 2040.

Ännu en gång möter vi statsvetaren Hanna som förlorade sig själv i sökandet efter sin egen släkthistoria. Här finns också Sanna som ville förändra världen men som kämpade med att finna balansen mellan familj och karriär.
Hannas och Sannas söner har nu vuxit upp och de väljer helt olika vägar i livet, starkt präglade av de val som deras mödrar gjorde ett par decennier tidigare. Samtidigt fortsätter den politiska turbulensen i Sverige och världen. Inget har kunnat sätta stopp för fortsatta flyktingströmmar och Sverige är mer polariserat än någonsin.
Storstädernas förorter kontrolleras av militär och du kan inte röra dig fritt utan id-handlingar. Vem är egentligen svensk och vad innebär det att vara svensk? Och går det att undkomma sitt sociala arv?

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar