Vampyrprinsen av Darren Shan

Nummer: 816
Titel:
Vampyrprinsen
Författare: Darren Shan
Förlag: Berghs
Utgivningsår: 2002/2008
ISBN: 978-91-502-1719-3
Betyg: 4 av 5


Om boken:
”Jag grät ömkligt där jag låg och tårarna frös till is på mina kinder. Snöflingor började dala ner på mina ögonlock. Jag försökte lyfta handen för att torka bort dem, men det gick inte. Inte ens en sådan enkel rörelse klarade jag av. Vilket förfärligt sätt att dö, tänkte jag.”

Halvvampyren Darren Shan kämpar vidare. Brännmärkt och förrådd jagas han av vampyrklanen och blir dödligt sårad. Men Darren är en kämpe. I det blodiga avgörandets stund prövas han som hårdast. Frågan är om han ska vinna över tusenåriga vampyrregler och lyckas vända oddsen till sin fördel…

Min åsikt:
Sjätte boken om Darren Shan är mycket spännande och stark.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar