Roxy av Alice Dadgostar

Nummer: 11059
Titel: Roxy
Författare: Alice Dadgostar
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-0-018012-6
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Roxy och Polarna är på Inkonst.

Om boken:
Roxy dricker öl i Malmö med sina kompisar och längtar efter kärleken. Alla killar hon träffar pratar om sina ex, är porrmissbrukare eller För Känsliga För Sex. Hon är intresserad av Josef men alla hans diagnoser står i vägen. Samtidigt tjatar hennes mamma om att Roxys hormonspiral är cancerframkallande. Roxy vill bli framgångsrik men har inga tydliga projekt. Hon läser Elis Burrau, följer Tone Schunnesson på Instagram och när hon drömmer om att vara med i Babel tänker hon mest på vad hon skulle ha på sig och vem som skulle se programmet.

Min åsikt:
Underhållande, gripande & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar