Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död av Alexander Karim

Nummer: 11062
Titel: Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död
Författare: Alexander Karim
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-1-308690-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Om Jonas Paulsson hade vetat att han skulle dö den här söndagen hade han gjort saker annorlunda.

Om boken:
När Jonas Paulsson vaknar på morgonen tror han att det är en helt vanlig söndag. Han äter frukost, går en sväng på stan och blir därefter brutalt mördad i sitt hem. När han sedan vaknar upp oskadd i sängen tänker han självklart att det hela var en mardröm. Men snart inser han att dagen han vaknar upp till är lördagen, dagen innan hans förestående död.

Lördagen verkar till synes likadan som första gången han upplevde den, förutom små, små skillnader. Stämningen på middagsbjudningen är inte lika hjärtlig, och tittar inte hans fru på mobilen lite oftare än förra gången? Han går och lägger sig och upptäcker när han vaknar att han har gått ytterligare en dag bakåt i tiden. Nu är han mer beslutsam än förvånad. Jonas Paulson inser att han har fått en unik möjlighet. Kommer hans handlingar kunna förändra det som ska hända? Hur många dagar tillbaka i tiden måste han gå för att lyckas förhindra sin plötsliga död?

Min åsikt:
Underhållande, gripande & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar