Bekännelsen av Jessie Burton

Nummer: 11058
Titel: Bekännelsen
Originalets titel: The Confession
Författare: Jessie Burton
Översättare: Kalle Hedström Gustafsson
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7893-121-7
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Modernista.

Bokens första mening:
Den lördagen – tidigt om vintern en eftermiddag på Hampstead Heath – hade Elise egentligen väntat på någon annan.

Om boken:
Tidig vinter 1980, i Hampstead Heath. Elise Morceau träffar Constance Holden och blir som förtrollad av henne. Connie är vågad och förförisk, en framgångsrik författare vars bok ska filmatiseras i en stor Hollywood-produktion. Elise följer med Connie till Los Angeles, en stad av swimmingpooler, grandiosa drömmar och sena tillställningar med glamourösa människor.
Men medan Connie stortrivs i den elektriska nya världen, där alla siktar mot stjärnorna och där ingen riktigt talar sanning, vet Elise inte hur hon ska föra sig. Och när hon under en fest råkar höra en konversation som ställer saker på ända, tar hon ett impulsivt beslut som kommer förändra hennes liv för all framtid.

Min åsikt:
Underbar & stark med lysande språk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar