November Road av Lou Berney

Nummer: 11099
Titel: November Road
Originalets titel: November Road
Författare: Lou Berney
Översättare: Anders Nunstedt
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-509-4433-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Skåda!

Om boken:
Bara en familj kan rädda honom Frank Guidry har varit maffiabossen Carlos Marcellos högra hand i New Orleans så länge han kan minnas. Men efter mordet på president Kennedy 1963 förändras spelreglerna i den undre världen. Personer med band till Marcello börjar försvinna och Guidry misstänker att han själv står på tur.

Han beslutar sig för att fly. Maffian är honom hack i häl när han träffar en ung kvinna på flykt från sin alkoholiserade man. Guidry inser att hon och hennes två små döttrar kan bli den perfekta täckmanteln. Han utger sig för att vara en kringresande försäkringsförsäljare och den lilla familjen slår följe mot Las Vegas, där Frank tror sig vara säker. På vägen upptäcker han en kärlek som han aldrig upplevt tidigare, och plötsligt handlar resan inte längre om att komma bort utan att hitta hem. Men med potentiella mördare och torpeder som kantar vägen måste han se till att de överlever innan de kan nå sitt mål.

Min åsikt:
Fantastisk, spännande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar