Tre systrar och en jul att minnas av Sarah Morgan

Nummer: 11079
Titel: Tre systrar och en jul att minnas
Originalets titel: The Christmas Sisters
Författare: Sarah Morgan
Översättare: Tove Hellbom
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-509-4431-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det finns bra och dåliga årsdagar.

Om boken:
Snön faller över Skotska högländerna och Suzanne McBride drömmer om en fridfull jul med sin familj. Det enda hon önskar sig är att hennes tre döttrar ska komma hem – och att de ska vara lyckliga. Men när Posy, Hannah och Beth återvänder till sitt barndomshem börjar gamla spänningar och begravda hemligheter bubbla upp till ytan.

Suzanne märker snart att drömmen om den perfekta julen riskerar att gå i kras och inser att det är upp till henne att rädda situationen. Frågan är hur hon ska lära sina döttrar att systerskapets band är så starkt att det klarar allt – till och med en jul med familjen …

Min åsikt:
Underbar, gripande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar