Ogjort av Doris Dahlin

Nummer: 11081
Titel: Ogjort
Författare: Doris Dahlin
Förlag: Ordfront
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7775-078-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ordfront förlag.

Bokens första mening:
Natten har övergått i första morgontimmar av den dag då allt börjar.

Om boken:
I en liten västerbottnisk by bor de. Den arga kärringen som tycker att man inte kan vara en vän liten blomma när man har att göra med skitstövlar. Den unge mannen som försöker springa ifrån sitt liv och hans bittre far som folk ropar glåpord efter. Och så lärarinnan med sina mörka hemligheter. Det är så mycket som inte sägs, mycket som inte görs och mycket som rör sig under ytan.
Tills Elena, från ett land långt borta, en kall vintermorgon kommer till byn för att städa. Hon ser inte bara damm och smuts utan också allt det där som sopats undan – och startar en kedja av händelser som ingen hade kunnat förutse.

Min åsikt:
Fantastisk, gripande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar