Poste restante – ett brev till Locmaria av Lorraine Fouchet

Nummer: 11159
Titel: Poste restante – ett brev till Locmaria
Originalets titel: Poste restante à Locmaria
Författare: Lorraine Fouchet
Översättare: Anna-Stina Johnson
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-88697-70-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Han får syn på henne på Caffè Rosatis uteservering.

Om boken:
Italienska Chiara är 25 år och har alltid trott att hennes pappa dog i en olycka innan hon föddes. Men av en slump får hon reda på att hennes biologiska far bor på ön Groix i Bretagne. Skakad av upptäckten ger hon sig iväg till ön för att leta upp honom och tar jobb som bygdens brevbärare för att diskret kunna utföra sina efterforskningar. Men det hela ser ut att bli svårare än hon trott när hon förstår att det finns två Tonnerrebröder, och att båda verkar ha träffat hennes mamma för 25 år sedan. Det hon finner på ön under tiden är ett annorlunda sätt att leva och genuina människor som börjar kännas som vänner. För att inte tala om en viss korsikansk spökskrivare som hon träffade på båten över och inte kan sluta tänka på. Kanske kan Groix bjuda på betydligt mer än vad hon hade räknat med?

Min åsikt:
Gripande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar