Offer 2117 av Jussi Adler-Olsen

Nummer: 11201
Titel: Offer 2117
Originalets titel: Offer 2117
Författare: Jussi Adler-Olsen
Översättare: Helena Hansson
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-0-017562-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
En vecka innan Assads familj lämnade Sab Abar tog hans pappa med honom till lördagsmaknadens överväldigande myller av bodar med kikärter, granatäpplen, bulgur, kryddor i starka färger och kacklande höns som väntade på yxan.

Om boken:
Avdelning Q är tillbaka! I över 10 år har Assad arbetat tillsammans med Carl Mørck och Rose på Köpenhamnspolisens cold case-avdelning. Men vet de egentligen vem han är? Under årens lopp har Assad överraskat med kunskaper i de mest oväntade ämnen, han talar en rad olika språk och kan oskadliggöra en fiende på ett ögonblick. Var kommer han ifrån? Vilka hemligheter bär han på? I ”Offer 2117” får vi svaren.

Detta är åttonde boken om Avdelning Q.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar