Jul på huvudkontoret av Gunnar Svensén

Nummer: 11180
Titel: Jul på huvudkontoret
Författare: Gunnar Svensén
Inläsare: Emma Peters
Förlag: Storytel
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7907-724-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Bodil ryckte till och slet av sig täcket.

Om boken:
Julen börjar inte bra och det är Bodils fel.

Efter en tuff höst på varuhuskedjan Pladab är det viktigare än någonsin att julhandeln går bra. Hela stan är tapetserad med reklam för årets julklapp. De har gått all in, men allt blev fel. Bodils ödesdigra felbeställning kunde inte ha kommit mera olägligt och företagets dynamiska vd Gabriella är rasande! Hela huvudkontoret darrar under hennes vrede. På Pladab har alla fått sparken någon gång och nu ligger Bodil illa till.

Samtidigt som Bodil försöker ställa saker tillrätta börjar hon misstänka att de röda siffrorna inte bara beror på att försäljningen går dåligt. Pengar försvinner från Pladab. På samma gång stiger också hennes desperation inför julafton då hon lovat sin prestationskrävande familj att de ska få träffa hennes nya pojkvän. Det är bara ett problem. Hon har ingen pojkvän.

Klockan tickar. På 24 dagar ska Bodil rädda Pladab från ruinens brant och hitta en juldejt bland alla hopplösa kolleger.

Nu handlar det om att vinna eller försvinna!

Jul på huvudkontoret är Storytrels julkalender 2019.

Min åsikt:
Fantastisk, rolig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns på Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar