I hemlighet begravd av Viveca Sten

Nummer: 11203
Titel: I hemlighet begravd
Författare: Viveca Sten
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-15103-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Skott kommer.

Om boken:
Skelettdelar hittas på Telegrafholmen mittemot Sandhamn och Thomas Andreasson kallas dit i sensommarvärmen. Spåren pekar mot två kvinnor som försvann tio år tidigare. Men vem har egentligen begravts på ön? Nora Linde är sjukskriven efter ett tragiskt brottmål. Hon plågas av mardrömmar och kan inte sluta älta sitt misslyckande. När hon hör om fynden på Telegrafholmen försöker hon desperat ställa saker och ting till rätta. Mot allt förnuft inleder hon en riskabel utredning vid sidan av polisens. Vänskapen mellan Thomas och Nora utsätts för svåra prövningar när gömda hemligheter och såriga familjerelationer kommer i dagen. Någon på ön vet sanningen. Måste ytterligare liv offras innan den avslöjas?

Detta är tionde delen i serien Morden i Sandhamn.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
I de lugnaste vatten (del 1), I den innersta kretsen (del 2), I grunden utan skuld ( del 3), I natt är du död ( del 4), I stundens hetta (del 5), I farans riktning ( del 6), I maktens skugga (del 7), I sanningens namn ( del 8) & I fel sällskap (9).

Min åsikt:
Spännande, underhållande & fascinerande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar