Nattens mirakel av Elizabeth Berg

Nummer: 11212
Titel: Nattens mirakel
Originalets titel: Nights of Miracles
Författare: Elizabeth Berg
Översättare: Nenne Runsten
Förlag: Printz
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-7771-234-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det här har säkert hänt dig.

Om boken:
Lucille Howard börjar bli gammal, men hon håller sig sysselsatt. Inspirerad av sin käre bortgångne vän Arthur Truluv har hon börjat hålla bakningskurser hemma i köket, där hon delar med sig av de hemliga recepten till sin klassiska Southern Yellow cake, de perfekta småkakorna och andra livsviktiga sötsaker. Kurserna har blivit så populära att hon anställt Iris, som är ny i staden, som assistent. Iris kan inte baka, men hon behöver jobbet för att slippa tänka på ett stort beslut hon bittert ångrar att hon tog. När en ny familj flyttar in i huset bredvid, och tragedin slår till, kliver Lucille in och tar hand om familjens son, Lincoln. Men Lincolns föräldrar är inte de enda i staden som går en osäker framtid till mötes …

Min åsikt:
Underbar, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar