Spåren efter dig av Katherine Webb

Nummer: 11255
Titel: Spåren efter dig
Originalets titel: The Dasappearances
Författare: Katherine Webb
Översättare: Annika Sundberg
Förlag: Historiska media
Utgivningsår: 2019/2020
ISBN: 978-91-7789-107-9
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Den lördagen, den tjugofemte april, skulle ha varit Wyns födelsedag.

Om boken:
April 1942. Mitt i kaoset under en bombningsnatt i Bath försvinner den sex år gamla Davy Noyle. Frances Parry, som bär ansvaret för honom, drabbas av svåra samvetskval och vägrar att tro på att han är död.

När tystnaden lägrar sig och dammet slutar yra över den sargade staden hittas en kropp. Men det är kroppen av ett annat barn. Flickan har varit saknad i över tjugo år, och var Frances bästa vän. Då Frances söker efter Davy kastar denna nya upptäckt henne tillbaka till barndomens minnen och tvingar henne att återvända till ett brott som har kastat djupa skuggor över hela hennes liv. Den här gången lovar hon att avslöja sanningen. Hur mörk den än kan vara.

Min åsikt:
Lysande, spännande & välskriven!

Vald till månadens bok i mars 2020.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar