Flickan i brevet av Emily Gunnis

Nummer: 11260
Titel: Flickan i brevet
Originalets titel: The Girl in the Letter
Författare: Emily Gunnis
Översättare: Maria Store
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2018/2020
ISBN: 978-91-7771-252-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Min älskade Elvira!

Om boken:
1956: När Ivy Jenkins blir gravid skickas hon bort av familjen till St Margaret’s, ett hem för ogifta mödrar. Men när barnet väl föds adopteras det omedelbart bort mot Ivys vilja. Och Ivy kommer aldrig lämna St Margaret s.

Nutid: Samantha Harper är journalisten som desperat söker efter ett scoop. När hon snubblar över ett gammalt brev från en flicka som satt instängd på St Margaret’s fastnar hon direkt. För det som står i brevet är förfärande hemskt. Men om Samantha ska kunna berätta denna historia måste hon vara snabb. För St Margaret’s, med alla sina hemligheter, ska rivas om bara några dagar.

Min åsikt:
Gripande, spännande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar