Allt var för Liv av Aliya Dahlgren

Nummer: 11263
Titel: Allt var för Liv
Författare: Aliya Dahlgren
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7885-091-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Aliya Dahlgren.

Bokens första mening:
Tårna spretade av obehag då mina bara fötter nuddade det kalla golvet.

Om boken:
En äktenskapskris får Monika att kasta sig in i ett passionerat förhållande med den tjugo år yngre och karismatiske Alex, som just flyttat in på kontorshotellet Best Office där Monika arbetar. Sten, Monikas man sen tjugofem år tillbaka, hämnas otroheten genom några heta timmar tillsammans med den vackra och självupptagna Isabella. De känner varandra flyktigt sen tidigare, och springer av en slump ihop på Mariatorget i Stockholm. En natt som för alltid förändrar Monikas och Stens liv.

En väv av lögner och svek nystas långsamt upp. Monikas hat mot Isabella eskalerar och hon börjar tappa fotfästet om verkligheten. Den ofrivilliga barnlösheten och oläkta sår från en traumatisk barndom vaknar till liv och blandas med märkliga drömmar om Lena. Systern hon vet finns någonstans, men som hon aldrig träffat.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar