Fritt fall av Anneli Olsson

Nummer: 11359
Titel: Fritt fall
Författare: Anneli Olsson
Förlag: Tawera
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-519-4257-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Tawera förlag.

Bokens första mening:
Krypningar av oro hade härjat i kroppen hela kvällen men höll på att ebba ut.

Om boken:
Att sätta förståndet och kanske livet på spel? Eller riskera att få leva med stämpeln feg lögnare i pannan?

När resesäljaren Alva Bergman utsätts för en riktigt grisig dumpning av pojkvännen kör hennes vinglande självkänsla rakt ner i diket. För att bevisa att hon inte alls är så feg och tråkig som han påstått, bestämmer hon sig för att följa med sin väninna på en långresa. Detta trots att Alva lider av grav flygrädsla och inte har satt sin fot på ett flygplan sedan hon var barn.

När väninnan får förhinder dras snaran åt än mer om Alvas hals. Ska hon ge sig av själv eller gömma sig hemma och låtsas inför alla att hon har rest? Hon har länge lyckats dölja vilken ovan resenär hon i själva verket är och har ingen lust att avslöjas nu. Alva ser ingen annan utväg än att kasta sig ut i en värld av nya platser och främlingar.

Detta är första boken i serien om Alva Bergman.

Min åsikt:
Underbar, rolig & välskriven debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar