Hör mig viska av Mons Kallentoft

Nummer: 11369
Titel: Hör mig viska
Författare: Mons Kallentoft
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-37-15342-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Forum.

Bokens första mening:
De fick samtalet i Stockholm.

Om boken:
Tim Blanck är tillbaka i Palma, där hans sextonåriga dotter försvann en het augustinatt under en festresa. Han trodde att han äntligen fått visshet, att han fått reda på vad som hänt henne. Men spåren hade lett honom fel och allt börjar nu om igen. Kanske är hon vid liv, men vem är hon i så fall nu? När fallet uppmärksammas på femårsdagen av försvinnandet får han nya ledtrådar i sitt sökande. De för honom från Mallorca till fastlandet, in i en hänsynslös värld av handel med människoliv. Han dras allt djupare ner i sitt eget mörker, och trots att han anar att han blivit en bricka i ett mycket större spel är han beredd att offra allt för att hitta sin dotter

Detta är andra boken i serien Palma.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Se mig falla (1)

Min åsikt:
Spännande, fängslande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar