Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts av Mhairi McFarlane

Nummer: 11394
Titel: Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts
Originalets titel: If I Never Met You
Författare: Mhairi McFarlane
Översättare: Helena Johansson
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-509-4867-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
När kommer du hem i kväll tror du?

Om boken:
När Lauries pojkvän sedan många år gör slut vacklar hela hennes tillvaro – och inte blir det lättare av att de jobbar på samma advokatbyrå. Bara tanken på att börja dejta igen gör Laurie smått skräckslagen – hon vet ju inte ens hur Tinder fungerar! Och just när hon inte trodde att det kunde bli värre börjar det viskas på kontoret om att expojkvännens nya flickvän är gravid.

Lauries kollega Jamie tror inte på förhållanden. Men dessvärre behöver han en flickvän att visa upp för sin gammalmodiga chef. Och Laurie behöver en fejkpojkvän, helst ursnygg, för att kollegorna ska sluta prata om hennes ex och hans bebislycka och börja prata om henne istället. Perfekta lösningen för dem båda? Ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum. Men Laurie upptäcker snart att det ibland är en hårfin gräns mellan att låtsas vara kär i en person som är helt fel för en och att faktiskt bli förälskad …

Min åsikt:
Underbar, rolig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar