Morden i London av Mick Finlay

Nummer: 11432
Titel: Morden i London
Originalets titel: The Murder Pit
Författare: Mick Finlay
Översättare: Susanne Andersson
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2018/2020
ISBN: 978-91-509-4871-4
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Ibland visade skräcken sig med ett leende på läpparna.

Om boken:
Det är 1896 och i London syns den berömde Sherlock Holmes ständigt på löpsedlarna. Han löser fortfarande mysterier åt Londons aristokrati. Men bland arbetarbostäderna och de små gatustånden i det fattiga södra London arbetar detektiven William Arrowood med våldsammare, mindre glamorösa och mycket sämre betalda uppdrag.

När paret Barclay anlitar honom för att hitta deras försvunna dotter är Arrowood övertygad om att det inte kommer att dröja länge förrän han och assistenten Barnett lyckas hitta henne. Men snart inser de att det är ett mord de utreder. Långt ifrån det bekväma och välbärgade Baker Street, rör sig Arrowood i ett London präglat av våld, där ondskan ständigt lurar bakom hörnet …

Detta är andra boken i serien Arrowood.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar