Satanskäftarna av Mons Kallentoft

Nummer: 11536
Titel: Satanskäftarna
Författare: Mons Kallentoft
Förlag:: Forum
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-37-15340-7
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Forum.

Bokens första mening:
Jag kommer längre och längre in i mitt liv.

Om boken:
Det är vår i Linköping. På ett gammalt slagfält hittas en ung man mördad, och någon verkar ha ätit av hans kropp. Spåren leder Malin Fors och hennes kollegor i flera olika riktningar. Mannen var homosexuell, och i en tid då hatbrotten ökar kan det vara ett motiv. Eller har mordet med hans framgångsrika arbete som kemist att göra? När ytterligare en homosexuell man hittas död, börjar Malin frukta att en sadistisk seriemördare går lös. Medan oron sprider sig i staden för utredningen henne allt längre bort, ut i en värld av hänsynslös girighet. Och i jakten på mördaren tvingas hon möta de egna begär och svagheter som hon förgäves försöker fly ifrån.

Detta är trettonde boken i serien om kriminalinspektör Malin Fors.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar