Happy Food Green av Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Nummer: 11574
Titel: Happy Food Green
Författare: Niklas Ekstedt & Henrik Ennart
Förlag: Bookmark
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-89087-31-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bookmark.

Bokens första mening:
För oss är det en no-brainer att äta mer mat från växtriket.

Om boken:
I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi hitta rätt i det ständigt växande utbudet av vegoalternativ och hur ser den bästa balansen mellan hälsa, smak och klimat egentligen ut?

I Happy Food Green delar stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida oss till ett grönare liv som inte bara smakar bättre, utan även gör både oss och miljön friskare.

Happy Food Green är inte bara för initierade veganer eller vegetarianer. Det är även den perfekta kompanjonen för alla som vill närma sig en mer växtbaserad kost och livsstil. Med revolutionerande forskningsresultat och femtio recept som får munnen att vattnas är det den ultimata boken för allt som rör ett grönare och smakrikare liv.

Min åsikt:
Tänkvärd & lärorik med intressanta recept!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar