Flickan som aldrig dög av Lotta Lundh

Nummer: 11600
Titel: Flickan som aldrig dög
Författare: Lotta Lundh
Förlag: Vintergård
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-985600-6-0
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Vintergård förlag.

Bokens första mening:
Jag vill inte längre behöva förklara varför jag är som jag är.

Om boken:
Den här berättelsen handlar om vad som händer med ett barn när vuxenvärlden sviker. Vilka sår det ger och hur svårt det är att läka dem. Hur man som barn gör vad som helst för att duga, men aldrig räcker till. Hur en separation inte bara skiljer de vuxna åt, utan också kan göra att barnet får ta hand om sig själv.

Det här är Lottas berättelse. Hon kände sig alltid oönskad, vilket ledde till självskadebeteende och självmedicinering. När hon var på botten lyckades hon emellertid ta sig upp, och med sin historia vill hon visa att det går att förändra sitt liv och sitt mående, även om det är en kamp man aldrig kan vinna helt. Hon är inte längre flickan som aldrig dög.

Min åsikt:
Stark, skakande & genuin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar